Holmen, Norrköping/Holmen IT
Brinner du för integration och vill vara delaktig i att effektivisera Holmens verksamhet genom att vidareutveckla och underhålla våra integrationer i BizTalk? Har du kompetensen som krävs för att identifiera och uppfylla organisationens behov och omsätta det till tekniska lösningar? Om så är fallet har vi jobbet för dig!

Holmen IT är Holmens centrala IT-funktion och leverantör av IT-tjänster till koncernens samtliga enheter. Vi är en modern tjänsteorienterad IT-avdelning med en effektiv leverans- och förvaltningsorganisation och en nyligen uppstartad Innovationsavdelning.
Your future challenge Du har ett stort intresse av systemutveckling och integration. Du förväntas ta initiativ och driva på vidareutveckling och effektivisering av våra integrationer på ett engagerat sätt. Genom din analytiska förmåga och ditt strukturerade arbetssätt har du lätt att förstå verksamhetens utmaningar och utforma högkvalitativa tekniska lösningar som gör skillnad för våra användare.

Du drivs av utmaningar och vill bidra till att översätta Holmens behov till fungerande praktiska lösningar. Du kommer att ingå i ett aktivt team med erfarna arkitekter, system- och integrationsutvecklare och samarbete i gruppen blir en stor del av ditt dagliga arbete.
To succeed in this role Vi söker dig som har lätt för att ta initiativ och arbeta självständigt samtidigt som du är serviceinriktad med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har erfarenhet inom området integration och systemutveckling med inriktning mot BizTalk. Du skall ha kunskaper av BizTalk Server, .NET, C#, XML/XSLT/XSD, SQL Server och Web services (WCF, SOAP, REST).

Meriterande är kunskaper i Microsoft TFS, webbutveckling i .Net Core och Azure. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs då kravställning och arbete sker i båda språken. Vi vill gärna även att du som söker har högskoleutbildning eller annan för rollen relevant bakgrund.
Our offer Det finns en stor kunskap och kompetens inom vår IT-funktion, hos oss får du jobba med kollegor som sporrar dig vidare i din utveckling. Vi har Norrköping som huvudort men Holmens verksamhet är utspridd på ett flertal orter inom och utanför Sverige så resor förekommer för våra medarbetare.

Placeringsort är i första hand Norrköping men även Iggesund kan vara möjligt.

Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

Följ med på vår resa mot en hållbar framtid!
Send your application before: 2018-12-31
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
011-235000 lena.grafsund@holmen.com
Tomas Friberg, Gruppchef
011-235000 tomas.friberg@holmen.com
Gösta Nilsson, Unionen
gosta.nilsson@holmen.com
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
gunnar.forsgren@holmen.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data (GDPR)
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018