Holmen Paper, Norrköping / Bravikens Pappersbruk
Är du en erfaren mekaniker med ett stort tekniskt intresse? Trivs du med att arbeta i team och brinner för problemlösning? Då är jobbet som mekaniker till vår underhållsavdelning rätt för dig!

Till sektionen underhåll massa och teamet som arbetar inom energi och miljö söker vi nu en mekaniker då en av våra medarbetare går i pension. Hos oss jobbar fyra mekaniker, fyra el- och reglertekniker, en FU-tekniker, en smörjtekniker och en gruppchef. Vi är ett positivt och engagerat team som arbetar tillsammans med de främsta leverantörerna inom området.

Holmen Paper ingår i Holmenkoncernen och är en av Europas ledande tillverkare av papper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar specialpapper från färska fibrer. Bruket har cirka 400 anställda.
Your future challenge Som mekaniker på massasektionen utför du avhjälpande, förbättrande och förebyggande mekaniskt underhåll på anläggningarna. Till en början kommer du främst att arbeta som mekaniker mot ångpannecentral samt vatten- och avloppsrening. Du erbjuds ett varierat jobb där du tillsammans med dina kollegor arbetar med mekaniskt underhåll över hela anläggningen, främst med pumpar, växellådor och maskindelar.

Arbetet innebär mycket eget ansvar och ställer krav på initiativtagande och ett långsiktigt arbete för att förbättra anläggningen. Som mekaniker hanterar du även arbetsorder och deltar i stopplaneringsmöten.
To succeed in this role Vi söker dig med flera års erfarenhet av mekanikeryrket och det är meriterande om du har arbetat inom likande verksamhet med kunskaper inom pannor, vatten och avlopp. Du har som lägst en gymnasieutbildning inom mekanik eller motsvarande utbildning. Vidare har du goda kunskaper om pumpar, packningar och hanterar flera svetsmetoder samt att läsa ritningar.

Som person är du driven med god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kollegor som entreprenörer. Vidare är du strukturerad, trivs med problemlösning och försöker alltid att välja bästa tillvägagångssätt. Du agerar efter våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Vi tror att du som söker kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska samt har god datorvana. För tjänsten krävs B-körkort då beredskap ingår i befattningen.
Our offer Vill du jobba i en modern organisation där hållbarhet, kvalitet, energi och miljö ligger i fokus? Då kommer du att trivas hos oss i Braviken. Du verkar i en prestigelös omgivning med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är förlagd till dagtid, vardagar och är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.
Send your application before: 2018-04-30
Contacts
Lovisa Danielsson, HR-generalist
011-236707 lovisa.danielsson@holmenpaper.com
Rickard Andersson, Gruppchef Energi/Vatten
011-236806 rikard.andersson@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Pappers
011-236443 kenneth.johansson@holmenpaper.com

Apply today! Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018