Iggesund Paperboard, Iggesund
Är du "outstanding" på att leda och organisera många administrativa uppdrag samtidigt? Till huvudkontoret på Iggesund Paperboard söker vi nu en rutinerad och engagerad Executive assistant & Kontorsansvarig. Iggesund Paperboard, som är del av Holmen Group, säljer världsledande kartong och som enda skogsbolag finns vi på 21:a plats på Global 100-listan där de mest hållbara bolagen rankas. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats i sköna omgivningar, med de bästa kollegorna i stark teamanda. Välkommen med din ansökan om du känner att du matchar vår önskeprofil och vill var med skapa framtiden tillsammans med oss! Your future challenge I rollen som Executive assistant & Kontorsansvarig trivs du som spindeln i nätet och du kan smidigt navigera mellan rollerna som innebär att supportera tre chefer; vår VD, Vice vd/Säljdirektör och Marknads- och kommunikationsdirektör, samt att arbeta med de administrativa uppdragen som hör till huvudkontorets sysslor. Du rapporterar till Marknads-och kommunikationsdirektören.

Tjänsten innebär att stötta cheferna med allt de kan tänkas behöva hjälp med vilket bl. a. att innebär att:

- Hantera agendor och researrangemang,

- Förbereda inför möten, skriva protokoll, distribuera dokumentation och vid behov närvara vid bolagets ledningsgruppsmöten,

- Redigera korrespondens och andra dokument,

- Ansvara för fakturor, tidrapporter och prenumerationer,

- Representera i Holmen koncernens Profilråd och Reseråd, kontaktperson till vår resebyrå,

- Ansvara för och vara beställare av de resurser och tjänster som krävs för att huvudkontoret ska fungera effektivt,

- Medarrangera/planera vid event,

- Utforma och publicera material till vårt intranät.
To succeed in this role För att lyckas i rollern ser vi du är lösningsorienterad och har stor kommunikativ och administrativ förmåga. Du är snabb och van vid att ha många saker på gång samtidigt, ibland under tidspress. Därutöver är du självgående, noga med detaljer, smidig och proaktiv. Självklart förstår du vikten av integritet och att kunna hantera konfidentiell information på ett professionellt sätt. Som person är du representativ, positiv och trivs att vara i centrum. Du har nära till skratt men kan ändå sätta gränser och vara tydlig. Vi tror du drivs av att hitta nya effektiva och smarta arbetsätt och att bidra till teamets framgång. Vid vårt urval kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

Utbildning och erfarenhet:

- Flerårig erfarenhet av supporterande/koordinerande roll på hög nivå.

- Kvalificerad datorkunskaper MS Office Suite.

- Kunskap om administrativ praxis och rutiner för ett "standardkontor".

- Affärsengelska och svenska, i skrift och tal, ytterligare språkkunskaper är ett plus.

- Lämplig eftergymnasial utbildning.
Send your application before: 2017-09-25
Contacts
Eva Hedberg, HR-specialist
070-284 27
Charlotte Lagerwald, Marketing & Communications Director
073-077 05 59
Per-Arne Berg, Unionen
0650-281 20
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
0650-289 09
Kerstin Elofsson, Ledarna
0650-282 89

Apply today! Välkommen med din ansökan senast 25 sept, om du känner du matchar vår önskeprofil och vill var med skapa framtiden tillsammans med oss!


Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Europa är huvudmarknaden. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. Produktion 2016 var 503 000 ton. Omsättningen uppgick till 5 252 miljoner kronor 2016 och antalet anställda var 1 406. Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017