Iggesund Paperboard, Iggesund
Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba i ett internationellt företag, i en verksamhet som kännetecknas av ett utvecklande ledar- och medarbetarskap och med ett ständigt hållbarhetsfokus. Vi erbjuder trevliga kollegor, spännande uppdrag och vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Iggesunds bruk är en del av skogsindustrikoncernen Holmen som tillhör världens 100 mest hållbara företag (Global 100) och nämns som ett föredöme när det gäller att arbeta mot klimatförändringar. Vi har världsledande kartongprodukter som tillverkas vid Iggesunds Bruk, Sverige, och i Workington, England. Men omvärlden förändras, kundernas krav ser annorlunda ut och kommer att se ännu mer annorlunda ut. För att möta framtiden söker en Controller till vår Ekonomiavdelning. Välkommen med din ansökan om du vill vara med och skapa framtiden tillsammans med oss.
I rollen som Controller vid Iggesunds Bruks ekonomiavdelning kommer du att arbeta nära verksamheten med ekonomi- och verksamhetsstyrning samt ingå i avdelningsledningsgrupp. De huvudsakliga arbetsuppgifterna blir att driva och vara en resurs i utredningar, projekt och andra verksamhetsförbättrande åtgärder, att arbeta med målstyrning och uppföljning samt vara en resurs i företagets löpande rapporteringsarbete. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller industriell ekonomi, och bred erfarenhet från ekonomistyrning, gärna från produktion och industri. Du är van vid och intresserad av att arbeta med olika analys- och sökverktyg och tycker att det är stimulerande att presentera dina resultat på ett proffsigt sätt i Powerpoint och Excel. Du har goda språkkunskaper i svenska och i engelska (koncernspråk).

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Som person är du utåtriktad och fungerar både i team och självständigt. Du har en analytisk läggning, är drivande och målorienterad och du gillar att arbeta tvärs över en organisations discipliner och nivåer. God kommunikationsförmåga krävs, såväl muntligt som skriftligt.

För att lyckas i din roll krävs att du har en helhetssyn, förmåga att identifiera möjligheter till förbättring och effektivisering samt att du visar mod, är engagerad, tar ansvar och är ett föredöme för dina arbetskamrater. Inom Iggesund lägger vi stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning. Du är aktiv i såväl målsättningsarbetet som i arbetet mot uppsatta mål, och du förstår din och dina arbetskamraters betydelse för framgång, utveckling, och för en god arbetsmiljö. Du lyssnar gärna på andras åsikter, delar med dig av dina kunskaper och du tar aktiv del i det gemensamma arbetet.
Send your application before: 2017-03-26
Contacts
Eva Hedberg, HR-specialist
0650-284 27
Gunnar Sjöblom, Ekonomichef
070 - 534 97 44
Per-Arne Berg, Unionen
0650-281 20
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
0650-289 09
Kerstin Elofsson, Ledarna
0650-282 89

Berätta gärna i din ansökan var du såg vår annons.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare, m fl. Vi har redan beslutat var vi vill synas samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för en pågående rekrytering och ber er att inte kontakta oss. 

Iggesund Paperboard is Europe’s leading manufacturer of high-quality paperboard with its brands Invercote and Incada. The products are used for packaging goods such as food, cosmetics, tobacco and confectionery and also for graphical applications. Europe is the main markets. The company’s mills are in Workington, Cumbria and Iggesund, Sweden. Total production 2016 was 503,000 tonnes. In 2016 the number of employees was 1 406. Iggesund Paperboard has its headquarters in Iggesund, Sweden and is a business unit of the Swedish forestry group Holmen.

 

Holmen is a forest industry group that manufactures printing paper, paperboard and sawn timber and runs forestry and energy production operations. The company’s extensive forest holdings and its high proportion of energy production are strategically important resources for its future growth. Holmen’s two classes of shares are listed in the Large Cap segment on the Nasdaq OMX Nordic Exchange.

 

 

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Visiting address: Strandvägen 1, Stockholm.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017