Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Är du utvecklingsfokuserad och vill arbeta med medarbetarskap och ledarskap? Vill du vara med och utveckla Braviken i en högteknologisk och prestigelös miljö? Då har vi en spännande utmaning för dig.

Utvecklingsavdelningen på Braviken, som består av fem utvecklingsingenjörer, söker nu en ny sektionschef.

Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmen Paper och är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk med ca 400 engagerade medarbetare. Med avancerad teknik förädlar Braviken den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och direktreklam. I skogen växer framtiden. Väx med oss!
Your future challenge Som sektionschef för avdelning Utveckling ansvarar du för utveckling av processer och produkter i samråd med lokal ledning, marknadsavdelning och Holmens centrala utvecklingsenhet.

Utvecklingsarbetet präglas av både operativt, taktiskt och strategiskt arbete. Som chef leder, stöttar och skapar du goda förutsättningar för dina medarbetares resultat, bland annat genom tydliga mål och uppföljning av dessa. Som ledare ansvarar du även för att utveckla dina medarbetare så att de kan ta nästa steg i sin karriär.

I tjänsten ingår budgetansvar samt personalansvar för sektionens utvecklingsingenjörer.
To succeed in this role Vi tror att du som söker är civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning med relevant inriktning. Du har erfarenhet från ledande befattning samt kunskap och erfarenhet inom processindustrin.

För att lyckas i rollen tror vi att du är van att arbeta strukturerat genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du drivs av att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett problemlösande och resultatfokuserat förhållningssätt. Vi tror att du som söker trivs i en arbetsmiljö där du samarbetar med många olika aktörer och ser det som naturligt att knyta nya kontakter och bygga relationer.

Du är en trygg och positiv ledare som brinner för att utveckla människor och bygga team. Genom din kreativitet ser du möjligheter där andra ser problem. Som ledare är du kommunikativ och ger du en tydlig riktning, motiverar och samordnar så att gruppen håller rätt fokus. Vidare ska du vara en god förebild och leda utifrån Holmens kärnvärden ? mod, engagemang och ansvar.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. Har du alla dessa egenskaper eller andra kunskaper och erfarenheter som kan räknas som likvärdiga så tveka inte att söka denna tjänst.
Our offer Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull chefsroll i en internationell, välmående och expansiv organisation med hög teamkänsla. En nyckelroll där du har ett tydligt mandat och förväntas påverka och göra skillnad!

Hos oss får du det bästa av två världar. På Braviken arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Tjänsten avser heltid med tillträde enligt överenskommelse, med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping.
Send your application before: 2018-12-21
Contacts
Mattias Brodén, Chef Verksamhetsutveckling
011 23 67 49 mattias.broden@holmen.com

Apply today! I denna rekrytering samarbetar Holmen AB med Experis. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt marie.gutke@se.experis.com

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Ansökan sker via länken nedan:

https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/9ae37dcc-c3ab-4827-89a8-e34b28ed482f/utvecklingschef-till-holmen-paper-ab-braviken/?search=holmenI skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data (GDPR)
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018