Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Är du utvecklingsfokuserad och vill arbeta med ledarskap i en högteknologisk och prestigelös miljö? Vill du vara med och utveckla Braviken till ett pappersbruk i världsklass? Då har vi en spännande utmaning till dig.

Holmen Paper ingår i Holmenkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom färskfiberbaserat specialpapper. Vi tillverkar specialpapper vid två pappersbruk varav ett ligger i Braviken utanför Norrköping med närmare 400 medarbetare.
Your future challenge Som Underhållschef ingår du i Bravikens ledningsgrupp och du har det övergripande ansvaret för att leda och utveckla underhåll mot en effektiv produktion. Du driver arbetet med att skapa en långsiktig struktur och strategi för ett förebyggande underhåll i nära samarbete med driftorganisationen. Du är en förebild i säkerhetsfrågor och bidrar aktivt till en positiv säkerhetskultur. Underhållsavdelningen består av flera delsektioner och du leder ditt arbete genom chefer.

Du är en person som motiverar och engagerar. Du delegerar, följer upp och trivs när medarbetarna utvecklas och ni tillsammans når uppsatta mål. Att skapa förutsättningar för tydliga strukturer, processer och arbetssätt är en av dina styrkor. En annan är att utveckla och bibehålla goda relationer.
To succeed in this role Vi tror att du som söker är civilingenjör eller har annan högskoleutbildning med relevant inriktning. Du har erfarenhet av processindustrin och du har goda kunskaper om underhållsprocessen.

Som ledare är du kommunikativ och du ger en tydlig riktning. Du har förmågan att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett resultatfokuserat förhållningssätt. Du har goda datorkunskaper och kan kommunicera på såväl svenska som engelska.
Our offer Vi erbjuder dig en utvecklande och ansvarsfull chefsroll där du har ett tydligt mandat och förväntas utveckla underhållsarbetet vid Bravikens pappersbruk. En nyckelroll där du förväntas göra skillnad! Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Holmen präglas av intern rörlighet med stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget.

Holmen är ett av världens mest hållbara företag. Vi placerar oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. Vi placerade oss även nyligen på Karriärbarometerns lista över landets 100 mest attraktiva arbetsgivare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 24 januari.
Send your application before: 2018-01-24
Contacts
Peter Ardenfors, Rekryteringsansvarig
0727 443495

Apply today! I denna rekrytering samarbetar vi med Unik Resurs. Du ansöker via www.unikresurs.se

Frågor besvaras av senior rekryteringskonsult Peter Ardenfors 0727-44 34 95.Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018