Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Det roligaste med jobbet som Business Controller är att den ena dagen inte är den andra lik. Det dyker hela tiden upp nya frågor vilket gör jobbet spännande och omväxlande. Sen får man ha att göra med så många trevliga människor varje dag också!

- Emma, Business Controller

Då en av våra Business Controllers valt att gå vidare mot nya utmaningar söker vi en ersättare som vill arbeta med att stötta och utveckla verksamheten i ekonomiska frågor.

Holmen Paper ingår i Holmenkoncernen och är ett av Europas ledande företag inom färskfiberbaserat specialpapper. Vi tillverkar specialpapper vid två pappersbruk varav ett ligger i Braviken utanför Norrköping med närmare 400 medarbetare. Som Business Controller tillhör du avdelning Ekonomi/Inköp där 9 medarbetare arbetar.
Your future challenge Som Business Controller arbetar du huvudsakligen med controlling inom Bravikens Pappersbruk genom ett nära samarbete med drift-, underhålls- och projektfunktionerna. Du arbetar även med att driva delar av Bravikens budget- och prognosprocess samt utveckla och presentera finansiella nyckeltal och analyser till verksamhetsansvariga. Vidare medverkar du som Business Controller i det månatliga bokslutsarbetet. I rollen ingår även ett regionansvar för uppföljning och utveckling av Holmens externt inköpta FM-tjänster (Facility Management). To succeed in this role Vi söker dig som är civilekonom eller civilingenjör med ekonomisk inriktning. Om du har arbetat i en liknande roll tidigare ser vi det som meriterande. För tjänsten krävs också mycket goda kunskaper i Excel. Vidare är det meriterande om du erfarenhet av våra affärssystem IFS och Agresso.

Då arbetet bygger på mycket kontakter både externt och internt ser vi att du är utåtriktad, social och pedagogisk med god förmåga att kommunicera med andra människor. Du drivs av att utveckla och effektivisera verksamheten samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du kan kommunicera tydligt i tal och skrift både på svenska och på engelska.
Our offer Vi erbjuder dig en utmanande och ansvarsfull roll med möjligheter att påverka och utveckla verksamheten utifrån ett ekonomiskt perspektiv. En nyckelroll där du förväntas göra skillnad! Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Hos oss får möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter.

Holmen är ett av världens mest hållbara företag. Vi placerar oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. Vi placerade oss även nyligen på Karriärbarometerns lista över landets 100 mest attraktiva arbetsgivare!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.
Send your application before: 2018-01-21
Contacts
Lovisa Danielsson, HR-generalist
011-236707 lovisa.danielsson@holmenpaper.com
Johan Engberg, Ekonomichef
011-236374 johan.engberg@holmenpaper.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011-236418 fredrik.k.johansson@holmenpaper.com
Gösta Nilsson, Unionen
072 716 6197 gosta.nilsson@holmen.com

Apply today!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018