Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Holmen Paper ingår i Holmen-koncernen och är en av Europas ledande tillverkare av tryckpapper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar tryckpapper. Bruket har cirka 375 anställda.

Vill du jobba i en modern organisation där ledarskap och medarbetarskap har stort fokus? Då kommer du att trivas hos oss i Braviken. Du verkar i en prestigelös omgivning där kvalitet, produktivitet, utveckling, energi och miljö ligger i fokus, både idag och i framtiden.

Till Sektion Underhåll Massa söker vi nu en automationstekniker.
Your future challenge Som Automationstekniker kommer du främst att arbeta med förebyggande, avhjälpande och förbättrande underhåll på våra el- och reglerutrustningar i Massafabriken. Du kommer att ingå i en grupp bestående av el- och automationstekniker, mekaniker och FU-tekniker.

Då vi har kontinuerlig drift är det av största vikt att verksamheten löper på och vi strävar efter att oplanerade stopp och felsökning minimeras.

Du kan även komma att medverka vid projekt runt nya anläggningar på bruket. Vi erbjuder dig ett utvecklande, varierande och fritt arbete med stort eget ansvar, där du kommer att vara delaktig i den dagliga planeringen.

Arbetstiden är dagtid och beredskap kommer att ingå i tjänsten.
To succeed in this role Vi söker dig som är utbildad automationstekniker eller liknande utbildning med inriktning styr och reglerteknik och ser gärna att du har några år branscherfarenhet. Vidare har du goda kunskaper i felsökning, schemaläsning, industriautomation och PLC-utrustningar.

B-körkort är ett krav.

Som person är du självgående, initiativtagande och analytisk. Du arbetar bra med andra människor och trivs med att arbeta i ett team där din erfarenhet och kompetens bidrar till helhetsresultatet.

Din vilja att ge bra service och ditt engagemang har stor betydelse för oss. Vi är övertygade om att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt.


Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång och välkomnar därför sökande av olika kön och bakgrund.
Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning. Send your application before: 2017-06-30
Contacts
Pia Andersson, HR-generalist
011-236516 pia.andersson@holmenpaper.com
Thommy Sedhav, Sektionschef Massa
011-236743 thommy.sedhav@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Pappers
011-236443 kenneth.johansson@holmenpaper.com

Apply today! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017