Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta Pappersbruk
Är du Ingenjör inom El och Automation och söker en ny utmaning? Då är Hallsta Pappersbruk rätt arbetsplats för dig!

Du hittar oss längs vackra Roslagskusten endast 4 mil från Norrtälje och 6 mil från Uppsala.

På Hallsta Pappersbruk tillverkar vi nära 550 000 ton innovativt papper per år på två pappersmaskiner. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och processer för att ligga i framkant för framtidens papper. Vi värdesätter våra medarbetare och produkter högt och har mycket högt fokus på hållbarhet.
Your future challenge Som Automationsingenjör säkerställer du driftsäkerheten för en eller flera avdelningar och arbetar förebyggande med underhållsarbete inom el/auto. Du ansvarar för långsiktig planering, uppföljning och utveckling av underhållet på avdelningen. Även ekonomiskt ansvar ingår i rollen, då du kommer att göra olika bedömningar för anskaffning av tekniska utrustningar och investeringar. Dessa kan exempelvis vara olika styr och drivsystem (ABB, Siemens m fl), givare, ventiler, motorer, transformatorer etc. Rollen är operativ och du ingår i ett team med lång erfarenhet av underhåll inom el/auto, vilket gör att hög kompetens redan finns i gruppen. Din huvuduppgift blir att jobba långsiktigt och proaktivt med dessa frågor. To succeed in this role Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller liknande med inriktning mot automation, elektroteknik, automation eller styr- och reglerteknik. Du är intressant för oss oavsett om du har lång erfarenhet inom underhåll eller är nyexaminerad inom området. Vi lägger stor vikt vid att du har rätt personliga egenskaper för arbetet. För att lyckas i rollen som automationsingenjör el/auto behöver du vara en driven, proaktiv och engagerad person. Du stimuleras av problemlösning och förbättringsarbete, samt värdesätter att arbeta med andra människor för att nå framgång. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Our offer Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag med den senaste tekniken. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår process så att den driftsätts så optimalt som möjligt. Vi har bra anställningsvillkor och erbjuder stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt på introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt.

Holmen präglas mycket av intern rörlighet, och du har som medarbetare har stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget. Vi har även möjlighet att erbjuda boenden till en låg kostnad, både permanenta bostäder och enkla övernattningslägenheter.
Send your application before: 2019-02-01
Contacts
Elias Holmgren, HR-generalist
0175 - 263 15 elias.holmgren@holmen.com
Niclas Ericsson, Sektionschef
0175 - 260 47 niclas.eriksson@holmenpaper.com
Jörgen Åkerlund, Unionen
0175 - 267 41 jorgen.akerlund@holmen.com
Maria McGuinness, Sveriges Ingenjörer
0175 - 267 49 maria.mcguinness@holmen.com

Apply today! Starta din resa med oss på Hallsta genom att skicka in din ansökan redan idag!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data (GDPR)
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2019