Holmen Skog,
Vill du få en spännande och utvecklande start på ditt arbetsliv? Då kan du vara en av våra kommande aspiranter!

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med professionella och prestigelösa kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Med andra ord - vi odlar framtiden.
Your future challenge Som aspirant får du en unik möjlighet att lära känna vår verksamhet och se skogsbruk ur flera olika perspektiv genom att under ett år arbeta med varierande och utmanande uppgifter på olika enheter. Ditt personliga nätverk kommer att växa som ett resultat av din nyfikenhet och ditt engagemang. När det närmar sig slutet av aspirantperioden kommer du ha trygghet i valet av din framtida roll inom företaget. To succeed in this role Vi söker dig som vill se hela Holmen Skog och själv bidra till att skapa ett hållbart samhälle. Rollen som aspirant kräver att du är driven och självständig och därmed tar till vara på de möjligheter som denna chans ger dig. Du bör även vara resultatfokuserad, analytisk och kommunikativ. Då du kommer att arbeta mycket med andra ställer vi krav på en god samarbetsförmåga.

Eftersom du kommer att förflytta dig geografisk inom våra verksamhetsområden bör du vara geografisk öppen. Du har skoglig utbildning på högskolenivå och är i början av din karriär samt har körkort.
Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde är enligt överenskommelse dock senast augusti/september 2018.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Hos oss får möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter.

Intervjuomgång 1 sker i mitten av januari.

Intervjuomgång 2 är i början av februari i Örnsköldsvik.
Send your application before: 2017-12-17
Contacts
Sara Mähler, HR-specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmenskog.com
Mathias Westerlund, Regionchef Nord
070-583 21 12 mathias.westerlund@holmenskog.com
Thomas Bouvin, Regionchef Mitt
070- 333 88 21 thomas.bouvin@holmenskog.com
Fredrik Munter, Regionchef Syd
070-584 84 99 fredrik.munter@holmenskog.com
Richard Sahlén, Akademikerföreningen
070-332 14 50 richard.sahlen@holmenskog.com
Tony Carlsson, Ledarna
070-311 25 95 tony.carlsson@holmenskog.com

Apply today!


Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 302 under 2016 och antalet anställda var 364. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017