Holmen, Norrköping
Vill du jobba i Holmens centrala IT-organisation med att leda och långsiktigt utveckla och modernisera IT-stödet inom koncernen? Vill du arbeta på ett av världens mest hållbara företag? Nu har du möjlighet att få jobba tillsammans med oss på Holmen i en mycket spännande bransch, då vi söker en avdelningschef till applikationsavdelningen.

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar trävaror, kartong och tryckpapper och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus! Holmen är utsett till ett av världens mest hållbara företag. Vi placerar oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. Holmen placerade sig även nyligen på KarriärBarometerns lista över landets 100 mest attraktiva arbetsgivare.

Holmen IT är Holmens centrala IT-funktion och leverantör av IT-tjänster till koncernens samtliga enheter. Vi är en modern tjänsteorienterad IT-avdelning med en effektiv leverans- och förvaltningsorganisation och en nyligen uppstartad Innovationsavdelning. Vi har Norrköping som huvudort men finns även representerade på andra orter i Sverige.

Nu söker vi dig som är en drivande och koordinerande chef och vill bli en del av ledningen i vår IT-enhet.
Your future challenge I rollen som avdelningschef för Applikation så ingår du i Holmen IT´s ledningsgrupp och har ansvaret för den interna leveransen av applikationsstöd till koncernens alla verksamhetsområden.Du leder ett team på fyra gruppchefer som styr det dagliga arbetet inom förvaltningar och projekt.

I rollen som avdelningschef för Applikation har du en nyckelroll i att leda avdelningens arbete med att stötta verksamhetens utvecklingsarbete inom IT, samt i det interna samarbetet inom IT-enheten.
To succeed in this role Som person är du engagerad, positiv, strukturerad och lyhörd. Du arbetar verksamhetsnära, tar initiativ samt har god samarbets- och organisationsförmåga.

Som ledare är du kommunikativ och ger du en tydlig riktning, motiverar och samordnar så att avdelningen håller rätt fokus. Du drivs av att förbättra, utveckla och effektivisera avdelningens arbete med ett problemlösande och resultatfokuserat förhållningssätt.

Du har högskoleexamen med IT-inriktning eller annan relevant utbildning för rollen. Du har även flerårig relevant arbetslivserfarenhet i ledande befattning.

Då rollen innebär arbete mot koncernens fem affärsområden utspridda över hela Sverige så måste du trivas med att resa en del i jobbet. Rollen medför även internationella kontakter vilket innebär att du måste behärska engelska väl i såväl tal som skrift.
Our offer Vi erbjuder dig en utmanande och ansvarsfull chefsroll med stora möjligheter att påverka hur såväl arbetssätt inom Holmen IT som hur koncernens systemlösningar utvecklas. En nyckelroll där du förväntas göra skillnad!

Hos oss arbetar du självständigt inom givna ramar och vi prioriterar god arbetsmiljö, effektiva arbetssätt och värdeskapande arbete. Du kommer att känna att du bidrar till Holmens utveckling samtidigt som du har roligt på jobbet!
Send your application before: 2017-11-26
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
076-1386336 lena.grafsund@holmenpaper.com
Mats Åkhe, IT-chef
070-5226777 mats.akhe@holmen.com
Gösta Nilsson, Unionen
072 - 716 61 97 gosta.nilsson@holmen.com
Björn Jonsson Dannetun, Sveriges Ingenjörer
070 - 592 26 02 bjorn.jonsson@holmenpaper.com

Apply today!


Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017