Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Har du en bakgrund inom industrin och ett intresse för smörjteknik? Är du självgående och trivs med ett arbete med stort eget ansvar? Då är jobbet som smörjtekniker till Bravikens Pappersbruk kanske något för dig!

Till teamet som arbetar med underhåll mot en av våra pappersmaskiner söker vi nu en smörjtekniker då en av våra medarbetare går i pension. Hos oss jobbar fyra mekaniker, fyra el-och reglertekniker, en FU-tekniker, en smörjtekniker och en gruppchef. Vi är ett positivt och engagerat team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Holmen Paper ingår i Holmenkoncernen och är en av Europas ledande tillverkare av papper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar specialpapper från färska fibrer. Bruket har cirka 400 anställda.
Your future challenge Som smörjtekniker på en av pappersmaskinerna arbetar du med förebyggande underhåll genom att genomföra smörjronderingar/filterbyten samt att se till smörjronderingarna är uppdaterade i vårt underhållsystem. Arbetet innebär stort eget ansvar och du kan ofta planera hur din dag ska se ut på egen hand. I arbetet ingår även felsökning och att se till att utrustning är i gott skick. Vidare deltar du vid felsökningar och bistår vid analys av mätdata. To succeed in this role Vi söker dig med gymnasiekompetens inom underhåll, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet, samt erfarenhet av arbete med smörjteknik/mekanik inom industrin. Meriterande är om du har teoretisk kunskap inom smörjteknik. Allmän datorvana och kunskap i officepaketet är ett krav samt att kunna uttrycka sig i tal och skrift på såväl svenska som på engelska. Har du erfarenhet av digitala underhållssystem är det meriterande. För tjänsten krävs B-körkort då beredskap kan komma att ingå i befattningen.

Som person är du serviceinriktad och självgående med en god initiativförmåga. Du är strukturerad och analytisk i ditt arbete och kan själv välja bästa tillvägagångssätt för att lösa dina arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att kommunicera med andra och odla goda relationer, både internt och externt. Du har ett stort teknikintresse och agerar efter våra värderingar mod, engagemang och ansvar.
Our offer Vill du jobba i en modern organisation där hållbarhet, kvalitet, energi och miljö ligger i fokus? Då kommer du att trivas hos oss i Braviken. Du verkar i en prestigelös omgivning med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är förlagd till dagtid, vardagar och är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.
Send your application before: 2018-04-30
Contacts
Lovisa Danielsson, HR-generalist
011-236707 lovisa.danielsson@holmenpaper.com
Thomas Nordenvall, Gruppchef PM53
011-236884 thomas.nordenvall@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Pappers
011-236443 kenneth,johansson@holmenpaper.com

Apply today! Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018