Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Holmen Paper ingår i Holmen-koncernen och är en av Europas ledande tillverkare av tryckpapper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar tryckpapper. Bruket har cirka 375 anställda.

Då nuvarande Ångmästaren på Sektion Energi och Miljö övergår till andra arbetsuppgifter inom sektionen, söker vi nu en ersättare.
Your future challenge Som Ångmästare svarar du för den dagliga driften i ÅKC samt deltar aktivt i frågor som rör sektionens underhåll och utveckling. En viktig del i arbetet är att arbeta med att hålla ÅKC:s funktionsbeskrivningar och instruktioner aktuella. Du deltar också i förbättringsarbeten och projektarbeten, underhållsprojekt och utredningar inom sektionen.

Vi erbjuder dig ett varierande, fritt och ansvarsfullt arbete där alla oplanerade driftstopp måste undvikas och felsökningstider minimeras. Arbetstiden är dagtid.
To succeed in this role Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning, gärna med reglerteknisk inriktning samt gedigen erfarenhet av arbete med drift och skötsel av ångkraftanläggningar. Du har ett stort tekniskt intresse och ett praktiskt handlag. Vi ser det som en merit om du har tidigare erfarenhet av att arbetat i arbetsledande ställning. Körkort B är ett krav.

Som person är du positiv, ansvarsfull och noggrann. Då ÅKC körs året om värdesätter vi egenskaper som planeringsförmåga, känsla för felsökning och säkerhetsmedvetande. Du trivs med att arbeta i ett team där din erfarenhet och kompetens bidrar till helhetsresultatet. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra människor.
Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning. Send your application before: 2017-07-10
Contacts
Pia Andersson, HR-generalist
011-236516 pia.andersson@holmenpaper.com
Martin Helander, Sektionschef Energi/Miljö
011-236573 martin.helander@holmenpaper.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011-236418 fredrik.k,johansson@holmenpaper.com
Bengt Rastland, Unionen
011-236523 bengt.rastland@holmenpaper.com

Apply today!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017