Holmen Paper, Norrköping
Är du sugen på en ny utmaning? Arbetar du lösningsfokuserat och tilltalas av att vara en spindel i nätet med många internationella kontakter där det krävs att du fattar snabba beslut? Då kanske du är rätt person för oss!

Avdelningen Operations and Logistics är en del av den centrala marknadsorganisationen och hanterar bland annat den operativa produktions- och logistikplaneringen. Vi söker en ny produktions- och logistikplanerare till huvudkontoret i Norrköping där vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en internationell miljö.
I din roll som produktions- och logistikplanerare kommer du att vara en viktig länk mellan våra produktionsenheter, transportföretag och försäljningsbolag. Arbetet består i att planera, koordinera och administrera pappersmaskiner och transporter från våra svenska produktionsenheter till länder runtom i världen med fokus på Europa. I arbetet ingår även optimering och styrning av bokningsläget, både inom produktion och logistik, samt tidvis prioritering mellan marknader och produkter.

Du kommer att ha en aktiv del i projekt gällande utvecklingen av arbetsprocesser och systemstöd för att möta nya utmaningar och förändrade arbetssätt. Periodvis kan rollen också innehålla stöttning av andra funktioner med projektledning, uppföljningar och utredningar.
Vi söker dig som är högskoleutbildad inom ekonomi eller teknik, gärna nyligen examinerad Civilingenjör eller Civilekonom. Du arbetar målfokuserat, har en god kommunikations- och samarbetsförmåga samt anpassar dig snabbt till förändrade omständigheter. Vi värdesätter ett strukturerat och kundorienterat arbetssätt.

Arbetet innebär många internationella kontakter vilket kräver att du förutom svenska även har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande men inget krav.

Som person är du engagerad, drivande och vågar fatta egna beslut. Kommunikationsförmåga och goda samarbetsegenskaper är mycket viktiga för att ge en bra kundservice.

Du utmanar och ifrågasätter rådande struktur och bidrar med ett nytt synsätt till vår kontinuerliga verksamhetsförbättring. Vi förutsätter att du har en helhetssyn och tar egna initiativ, är utåtriktad och trivs med ett högt tempo. Samtidigt bör du vara analytisk, flexibel och lösningsfokuserad då problemlösning hör till det vardagliga arbetet.
Send your application before: 2016-10-30
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
076-1386336 lena.grafsund@holmenpaper.com
Nils Engstad, Chef Produktions och logistikplanering
073 - 022 86 64 nils.engstad@holmenpaper.com
Lena Brattgård, Unionen
070 - 238 45 60 lena.brattgard@holmen.com
Björn Jonsson Dannetun, Sveriges Ingenjörer
070 - 592 26 02

Urval & intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!


 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2015 uppgick till drygt 1.3 miljoner ton. Omsättningen var då 6 148 miljoner kronor och antalet anställda under 2015 cirka 1 150. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Visiting address: Strandvägen 1, Stockholm.

Tel: +46 8 666 21 00   E-mail: info@holmen.com

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2016