Holmen Skog, Region Nord, Björna och Umeå
Är du noggrann och trivs med att arbeta självständigt ute i skogen? Vill du arbeta med och utveckla vårt eget skogsinnehav? Då två av våra skogsmaskinförare ska gå i pension söker vi nu deras efterträdare. En medarbetare som ska ingå i vårt maskinlag i Umeå och en medarbetare till vårt maskinlag i Björna (utanför Örnsköldsvik). Produktionsavdelningen Nord ansvarar för all avverkning inom region Nords verksamhetsområde. Vi avverkar 950 000 kubikmeter varav 760 000 på egen skog. Vi har 7 egna maskinlag varav 5 slutavverkare och 2 gallringslag. Your future challenge Som maskinförare ingår du i ett arbetslag om fyra personer och kommer att arbeta som skotar- och skördarförare. Först och främst är det skördarförare vi söker till dessa två maskinlag. Lagen arbetar idag med skörd och maskinparken på Björnagänget är en John Deere 1270E it4 skördare och en Komatsu 895 skotare. På Umeålaget är det en Komatsu 931.1 skördare och en Komatsu 895 skotare. Arbetsområdet för Björnagänget är i huvudsak runt Björna och Umeålaget har ett arbetsområde som sträcker sig från Nordmaling söder om Umeå till Sävar norr om Umeå och ett par mil in i landet. I tjänsten ingår även kontakt med leverantörer, arbeten med egenuppföljning samt löpande underhåll och reparationer på maskiner. To succeed in this role Vi söker dig som har arbetat de senaste åren som skogsmaskinförare och har grundutbildning från skogsbruksskola/naturbruksgymnasium. Som person är du ansvarsfull, självständig och eftersom du kommer att ingå i ett arbetslag ställs det stora krav på god samarbetsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och har god vana av teknik och dataprogram. Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!
Send your application before: 2017-09-26
Contacts
Annelie Bryngelsson, HR-specialist
070-571 01 61 annelie.bryngelsson@holmenskog.com
Per Johansson, Chef egna lag
076- 116 48 54 per.johansson@holmenskog.com
Johan Karlsson, Produktionschef
070- 261 85 95 johan.karlsson@holmenskog.com
Knut Johansson, GS
070- 529 89 96 knut.johansson@holmenskog.com
Richard Sahlén, Akademikerföreningen
070- 332 14 50 richard.sahlen@holmenskog.com
Tomas Oskarsson, Ledarna
070- 557 88 66 tomas.oskarsson@holmenskog.com

Apply today!


Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 302 under 2016 och antalet anställda var 364. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017