Holmen Paper, Hallstavik
Hallsta Pappersbruk ligger i samhället Hallstavik norr om Stockholm. Vi tillverkar trähaltigt tryckpapper på 2 pappersmaskiner med en årskapacitet på ca 560 000 ton. Det finns olika typer av sommarjobb på Hallsta Pappersbruk. Främst skiftgående arbeten men även vissa arbeten på dagtid. De flesta jobben finns som processoperatör i vår produktion och som truckförare i vår utlastning, men det förekommer även ett visst behov på våra underhållssektioner inom områdena mekanik, el och automation samt på vårt Huvudlab. Vi ser gärna att du som söker har någon form av teknisk/naturvetenskaplig utbildning. I vissa arbeten är truckvana meriterande. För arbete som truckförare krävs körkort minst kategori B. För arbete som laborant ser vi gärna att du har en pågående eller avslutad högskoleutbildning. Som person är du ansvarsfull, visar noggrannhet samt har en positiv inställning till ditt sommarjobb. Sommarjobben har en varaktighet mellan 1 och 3 månader under perioden juni - augusti. Send your application before: 2017-03-31
Contacts
Håkan Lundén, HR-generalist
0175-26170 hakan.lunden@holmenpaper.com
Aleksandar Srndovic, Pappers
0175-26950 aleksandar.srndovic@holmenpaper.com
 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1.2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Visiting address: Strandvägen 1, Stockholm.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017