Iggesund Paperboard, Iggesund och Strömsbruk
Vill Du jobba i ett av världens mest hållbara företag i sommar? Är Du dessutom en enagerad lagspelare som trivs bland trevliga kollegor, då kan Du vara den vi söker inför sommaren 2018. Your future challenge Vi kommer att anställa ett antal semesterersättare och praktikanter vid våra produktionsanläggningar i Iggesund och Strömsbruk sommaren 2018. På grund av arbetslagstiftningen är minimiåldern för anställning 18 år.

Vid urval av de sökande tas hänsyn till

- företrädesrätter

- elever i utbildningar vi har ett särskilt åtagande till

- studerande vid universitet/högskola/gymnasium med studieinriktning mot vår bransch

- kvinnliga sökande från Bromangymnasiets tekniska/naturvetenskapliga utbildningar

- kompetens och erfarenhet

- sökande som har godkända gymnasiebetyg i ämnena Svenska 1/A och Engelska 5/A, Matematik 2/B, Kemi och Fysik 1/A, (alternativt Naturkunskap 2/B).


Som semestervikarie ersätter du ordinarie personal på våra olika avdelningar. Arbetstidsformen är dagtid eller skift. I många av våra jobb ingår det att köra truck. Ange i den elektroniska ansökningsblanketten om du har truckkort och i din CV vilken typ av truck du har behörighet att köra. B-körkort är ett krav för de flesta jobben, likaså goda kunskaper i svenska.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt. Bifoga personligt brev, CV och intyg om eventuellt pågående studier samt betyg (gäller även för avslutade kurser i pågående utbildning) som bilagda filer.

Vi drogtestar alla vi avser att anställa.

OBSERVERA att ofullständigt ifylld ansökan och avsaknad av betygskopior kan leda till att ansökan inte kommer att beaktas.
Send your application before: 2018-03-04
Contacts
Johanna Lassfolk, HR-specialist
0650-287 42 johanna.lassfolk@iggesund.com
Mathias Ericson, HR-specialist
0650-280 33 mathias.ericson@iggesund.com
Eva Hedberg, HR-specialist
0650-284 27 eva.hedberg@iggesund.com
Christer Johansson, Pappers avd. 15
070-663 36 68
Niklas Mattsson, Pappers avd. 14
0650-289 28
Per-Arne Berg, Unionen
0650-281 20
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
0650-289 09

Apply today! Bifoga CV och ett personligt brev till din ansökan, där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten. Sista ansökningsdag är den 4 mars 2018. Välkommen med din ansökan!


Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Europa är huvudmarknaden. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. Produktion 2016 var 530 000 ton. Omsättningen uppgick till 5 526 miljoner kronor 2017 och antalet anställda var 1 383. Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018