Holmen Paper, Norrköping
Holmen Paper tillvaratar den färska fiberns egenskaper och utvecklar och säljer färskfiberbaserade specialpapper som ger detaljister, tryckerier och förlag världen över kostnadseffektiva alternativ till traditionella pappersval. För oss är skogen större än summan av träden i den. Skogen är en symbol för vårt ursprung, men också ett löfte om tillväxt och styrka i en föränderlig framtid.

Våra specialpapper är goda exempel på hur nya produkter kommer till. Ofta växer de fram som lösningar på våra kunders önskemål eller utmaningar och hjälper dem att profilera, effektivisera och driva försäljning. I det engagerade samarbetet med våra kunder skapas modet att agera och utmana. Och det har lett fram till helt branschunika lösningar. På Holmen jobbar vi tillsammans för att nå framgång, viljan att göra ett bra jobb och bidra till en grönare framtid är tydlig. I skogen växer framtiden. Väx med oss!

Vi fortsätter arbetet med att bidra till en hållbar framtid och just nu är vi öppna för exjobbare inom följande områden:
Your future challenge På Holmen Papers huvudkontor inom Marketing & Communications har vi följande områden/frågeställningar:

- Marknadsanalys: Fokussegmenten book, retail och magazine från ett varumärkesperspektiv

- Tryckta kundmagasin: Hur räknar man hem ROI?

- Direktmarknadsföring: Hur kan tryckt direktreklam fortfarande vara så viktigt för flera branscher?

- Marketing automation inom B2B: Vad blir nästa steg?

- Den optimala projektledningsmodellen på en inhouse-byrå
To succeed in this role Våra förväntningar på er som söker dessa examensarbeten är att ni är självgående, har ett strukturerat arbetssätt samt har lätt för att se nya möjligheter. Under tiden för arbetet kommer ni att ha en handledare från oss som vägleder er i ert arbete. Send your application before: 2018-12-21
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
lena.grafsund@holmenpaper.com
Andre Skagervik, Marketing & Communications Director
andre.skagervik@holmenpaper.com

Apply today! Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag tillsammans med ett personligt brev där du anger vilket område eller frågeställning du är intresserad av. Intervjuer sker löpande.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data (GDPR)
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018